Home / Gratis Proefles

Gratis Proefles

Maak kennis met Silverback

Benieuwd of Silverback iets voor jou is? Maak dan nu vrijblijvend kennis met de sport en met onze Gym door een gratis proefles te draaien. We plannen graag een momentje met je in! 

Waarom Community Fitness?

Het werkt niet met apparaten. We gebruiken functionele bewegingen waarbij het hele lichaam betrokken is: tillen, gooien, springen, rennen. Daardoor versterken we je prestatievermogen op alle tien de dimensies van fitheid: uithoudingsvermogen van hart, bloedvaten en ademhalingsstelsel; weerstandsvermogen; sterkte; flexibiliteit; kracht; snelheid; coördinatie, wendbaarheid, evenwicht en nauwkeurigheid.

Hoe wij werken?

Bij ons kun je lessen boeken in de Silverback App. Je meldt je aan en jouw plaats in gereserveerd. Je kunt naast lessen ook Open Gym boeken, maar dat is eerder weggelegd voor de ervarenere sporters. 

Onze visie

Als je alleen bepaalde spiergroepen geforceerd traint, gaat je dat vroeg of laat opbreken. Het is beter om te kijken hoe je het hele lichaam keer op keer de juiste prikkel kunt geven. Daarnaast is het belangrijk dat sporten leuk en uitdagend blijft. Onze trainers zorgen voor afwisselende work-outs zodat je steeds andere oefeningen voorgeschoteld krijgt. Je lichaam krijgt geen tijd om aan oefeningen te wennen en hierdoor haal je het maximale uit jouw work-outs. 

Intensieve begeleiding

Techniek is erg belangrijk. Als oefeningen goed uitgevoerd worden, kun je blessurevrij en veilig trainen. Dan kun je ook het maximale uit een work-out halen. Daarom begeleiden onze trainers jou in de lessen, zodat jij veilig aan de slag kunt. 

Trainen op elk niveau

Onze lessen zijn er voor iedereen. De intensiteit wordt afgestemd op wat jij kunt. Hierdoor is het geschikt voor iedereen. Kom jij een proefles draaien? 

Community Fitness iets voor jou?

Dat kun je het beste zelf ervaren! Dus waarom kom je niet een vrijblijvend proeflesje doen? We heten je van harte welkom. Meld je snel bij ons aan en we plannen een juist tijdstip in!

Chat openen
Hulp nodig?
Hoi!

Leuk dat je op onze website bent. Heb je vragen? Stel ze ons gerust via WhatsApp. We helpen je graag.

Sportieve groet, Silverback