Home / Circuit training

C:45

HIITraining

Wat is C:45 HIITraining?

C:45 is een no nonsense, high intensity Core & Conditioning training van :45 minuten. Explosieve workouts waarin bodyweight, cardio en kracht samen komen. :45 minuten full effort, compleet in het zweet, getting as fit as you can! 

 Je traint het hele lichaam. Het doel van C:45 is het verhogen van de conditie, spierkracht en flexibiliteit. Deze vorm van trainen is voor iedereen weggelegd. De workouts en movements worden namelijk op je eigen niveau ingeschaald

Hoe ziet C:45 er uit?

C:45 bestaat uit een warm up en 2 workout-rondes in 45 minuten. De groep van maximaal 12 personen en een trainer. De trainer coached jou tijdens de workouts en let er goed op dat de movements goed worden uitgevoerd.

Waarom C:45?

C:45 wordt ingeschaald op je eigen niveau. Daarom is deze training geschikt voor de beginnende en gevorderde sporter. We zorgen er voor dat je 45 minuten gemotiveerd blijft en al je energie kunt geven. Get motivated, get started!

 

C:45 lestijden

Dinsdag en donderdag: 18:00, 19:00 en 20:00 uur
Zaterdagochtend: 08.00 uur

C:45 iets voor jou?

Dat kun je het beste zelf ervaren! Dus waarom kom je niet vrijblijvend een proefles doen? Je bent van harte welkom. Meld je snel bij ons aan en we plannen een juist tijdstip in!

Chat openen
Hulp nodig?
Hoi!

Leuk dat je op onze website bent. Heb je vragen? Stel ze ons gerust via WhatsApp. We helpen je graag.

Sportieve groet, Silverback