Home / Personal training

Personal Training

Wat is Personal Training?

Personal Training is er om jouw doelen te behalen. Standaard routines in de sportschool geven vaak niet het gewenste resultaat. Die aanpak leidt bij veel mensen eerder tot stress en frustratie dan tot een vitaal en sterk lichaam vol energie. Met Personal Training bieden we een oplossing die wel leidt tot succes.

Bij Silverback stemmen we het trainingsprogramma af op jouw doelen en mogelijkheden. Dat betekent dat we voor jou een individuele aanpak en plan uitwerken met de training en prikkels die bij jou het snelst tot resultaat leiden. Daar zorgen onze personal trainers wel voor! 

Waarom kiezen voor Personal Training?

Resultaat is de belangrijkste reden om te kiezen voor een personal trainer. Het woord ‘personal’ zegt alles, een individuele aanpak zorgt er voor dat jij jouw doelen behaalt. Wij helpen je er graag bij. 

Onze personal trainers dagen je iedere training opnieuw uit, zorgen voor variatie in de trainingen en motiveren je keer op keer om het maximale uit je training te halen.

Prijzen Personal Training

Samen doelen stellen

Om resultaat te kunnen zien is het goed om doelen te stellen. De personal trainer helpt je bij de weg naar jouw doel. Doordat hij zich volledig op jou kan richten, zal jouw doel eerder behaald worden dan wanneer je aan een reguliere les deelneemt. De personal trainer zorgt er voor dat jij net dat extra stapje neemt dat het verschil kan zijn tussen veel of weinig resultaat.

Of Personal Training iets voor jou is?

Dat kun je het beste zelf ervaren! Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op via de chat. Eerst in de groep, later alleen? We heten je van harte welkom om een proefles te doen. Meld je bij ons aan en we plannen een tijdstip in!

Chat openen
Hulp nodig?
Hoi!

Leuk dat je op onze website bent. Heb je vragen? Stel ze ons gerust via WhatsApp. We helpen je graag.

Sportieve groet, Silverback