Home / Open Gym

Open Gym

Wat is Open Gym?

Open Gym is de mogelijkheid om te sporten naast de reguliere lessen. Je volgt je eigen programma, dus jij bepaalt wat je gaat doen. Je kunt bijvoorbeeld je verbeterpunten oefenen of een extra work-out doen. Het is wel belangrijk dat je weet wat je doet, zodat je een goede work-out kunt doen. Daarom is het aan te raden dat je eerst een reeks reguliere lessen volgt om een goede basis te leggen. Onze trainers zijn er om je te helpen op een juiste manier te trainen zodat jij je doelen kunt halen!

Werken aan verbeterpunten?

Het zou kunnen dat je bepaalde delen van work-outs lastig vindt en dat je die graag wat extra wilt oefenen. Open Gym is daar het uitgelezen moment voor. Je bepaalt zelf wat je doet. Ook deze uren kun je gemakkelijk inplannen in onze app. Er is een maximum hoeveelheid mensen die op hetzelfde moment de Open Gym kunnen gebruiken, zodat niet iedereen tegelijk dezelfde spullen wil gebruiken. Plan je les dus op tijd in!

Actieve rust

Als je wat meer ervaren bent met de lessen bij Silverback, dan kun je er voor kiezen om de Open Gym te benutten voor de zogenaamde Active Rest. Meer ervaren sporters kiezen er soms voor om naast de lessen, waarin ze volle bak geven, ook op de rustdagen te sporten. Ze werken programma’s dan in een lagere intensiteit af of werken bijvoorbeeld meer met cardio. Overleg altijd met je trainer of dit voor jou een goed idee is.

Sporten bij Silverback iets voor jou?

Dat kun je het beste zelf ervaren! Dus waarom kom je niet vrijblijvend een proefles doen? Je bent van harte welkom. Meld je snel bij ons aan en we plannen een juist tijdstip in!

Chat openen
Hulp nodig?
Hoi!

Leuk dat je op onze website bent. Heb je vragen? Stel ze ons gerust via WhatsApp. We helpen je graag.

Sportieve groet, Silverback