Home / ZilverFitness

ZilverFitness

Wat is ZilverFitness?

ZilverFitness heeft haar oorsprong in Crossfit maar richt zich specifiek op het fit en vitaal ouder worden. De lessen zijn toegespitst op de deelnemers die momenteel tussen de 53 en 83 jaar oud zijn. Er wordt in kleine groepen gewerkt, onder begeleiding van ervaren coaches in een prettige sfeer.

Door middel van bot,- en spierversterkende oefeningen wordt er gewerkt aan kracht, conditie, balans en lenigheid. De trainingen worden afgestemd op het eigen niveau en leeftijd van de deelnemers en zijn daardoor voor iedereen geschikt.

Hoe ziet ZilverFitness er uit?

 

ZilverFitness wordt gegeven in kleine groepen, er wordt rustiger muziek gedraaid en er is veel aandacht voor de individuele aandachtspunten. Elke les is anders maar altijd onder gediplomeerde begeleiding. De oefeningen ondersteunen de bewegingen van alledag zoals opstaan, traplopen en tillen. 

Waarom ZilverFitness?

Het regelmatig trainen van dagelijks veel gebruikte bewegingen, de zogenaamde functionele bewegingen, zorgt ervoor dat je sterker wordt in het uitvoeren ervan. Zo blijf je gemakkelijker bewegen in het dagelijks leven, word je sterker en weerbaarder

ZilverFitness wordt in Dronten gegeven in samenwerking met de officiële ZilverFitness organisatie. Kijk daarom voor meer informatie, actuele lestijden en tarieven op de site van ZilverFitness via de link

ZilverFitness iets voor jou?

Dat kun je het beste zelf ervaren! Dus waarom kom je niet vrijblijvend een proefles doen? Je bent van harte welkom. Meld je snel bij ons aan en we plannen een juist tijdstip in!

Chat openen
Hulp nodig?
Hoi!

Leuk dat je op onze website bent. Heb je vragen? Stel ze ons gerust via WhatsApp. We helpen je graag.

Sportieve groet, Silverback