Home / Sportschool in Dronten

Sportschool Dronten

De sportschool van Dronten

Ben jij op zoek naar een sportschool in Dronten? Dan ben je aan het juiste adres. Wij helpen je graag jouw doelen te behalen. Dat doen we op verschillende manieren. Zo kun je bij ons terecht voor Community Fitness, Personal Training, Open Gym, Kids en Lifestyle. Ieder persoon is uniek. Wij stemmen onze lessen af op jouw niveau. Zo haal je, mede dankzij de professionele van onze gediplomeerde trainers, altijd het maximale uit elke training.

Kijken of Silverback bij jou past? Kom dan een gratis proefles draaien en ontdek onze Gym!

Fitness vs. Community fitness

Bij een reguliere sportschool wordt er veel gevraagd van jouw zelfdiscipline. Je krijgt een schema en moet dit vervolgens week in, week uit zelf uitvoeren. Je doet wellicht vaak hetzelfde en er is een kans dat het wat gaat vervelen. Daarnaast is het moeilijk, wanneer je alleen traint, om het maximale uit jezelf te halen. Niet iedereen kan zichzelf elke week oppeppen om aan de slag te gaan. Wij werken daarom anders. Bij ons volg je lessen met diverse oefeningen op elk niveau. Door de groepsdynamiek help je elkaar naar een hoger niveau en trigger je elkaar om te blijven komen. De afwisselende programma’s zorgen ervoor dat je niet in een sport-sleur belandt. 

Waarom Silverback?

Wij zijn de nummer één Box van Dronten. Bij ons kun je sporten op elk niveau. Benieuwd wat het inhoudt? 

Kan ik ook zelf sporten?

Ja hoor, dat kan. Daarvoor hebben we Open Gym. Maar het is wel belangrijk dat je goed weet wat je doet. Wij vinden het belangrijk dat je oefeningen juist uitvoert en dat je blessures voorkomt. Het is daarom nodig om eerst reguliere lessen te volgen om ervaring op te doen met de juiste technieken.

Intensieve begeleiding

Community Fitness vraagt veel van je lichaam. Het is steeds weer anders en daardoor kan je lichaam niet aan een work-out wennen. Dit zorgt voor een fitheid op alle vlakken die belangrijk zijn: conditie, spierkracht en flexibiliteit. Onze work-outs zijn er altijd op jouw eigen niveau. Er wordt dus het maximale van je lichaam gevraagd. Daarom is intensieve begeleiding van gediplomeerde trainers ook zo nodig. Je moet zorgen dat je de oefeningen juist uitvoert. Wij helpen je daar bij met onze ervaren trainers.

Kan ik onbeperkt trainen?

Jazeker, dat kan bij ons onbeperkte abonnement. Je schrijft je altijd in voor een bepaald tijdstip via onze app. Bekijk hier onze prijzen of schrijf je in op onze aanmeld-pagina. Ook kun je je vrijblijvend voor een proefles aanmelden, als je eerst eens wilt kijken of Silverback bij je past.

Ook kinderen kunnen bij ons lekker vrijblijvend sporten. Kijk voor meer informatie op onze Kids pagina. 

Community Fitness iets voor jou?

Dat kun je het beste zelf ervaren! Dus waarom kom je niet een vrijblijvend proeflesje doen? We heten je van harte welkom. Meld je snel bij ons aan en we plannen een juist tijdstip in!

Chat openen
Hulp nodig?
Hoi!

Leuk dat je op onze website bent. Heb je vragen? Stel ze ons gerust via WhatsApp. We helpen je graag.

Sportieve groet, Silverback